6 juli 2012

Lekkere Producten: Gezicht, Lichaam en Haar


Iedereen verzorgt zichzelf, ook al doet de ene het een beetje meer dan de ander. Iedereen poetst zijn tanden en stapt onder de douche, maar niet iedereen gebruikt verzorgingsproducten. Ik doe dat wel, en ik wil jullie laten zien welke verzorgingsproducten ik gebruik en fijn vind.





 Lichaamsproducten:
Deodorant is niet te missen natuurlijk, ik ruik graag lekker en deze deodorant helpt mij daarbij. Het is een rolstick van Nivea, er zit niet echt een duidelijke geur aan maar hij houd wel je zweetgeuren tegen. Hij zorgt er ook voor dat je oksels droog blijven. Als je teveel van deze deodorant aanbrengt komt er wel een wit laagje op je oksel.
Zonnebrand crème is ook handig in de zomer, om je huid te beschermen tegen de zon. Dit is een zonnebrand crème van Aruba Aloe factor 30, hij is waterproof. En de geur is verrukkelijk, hij ruikt heerlijk naar kokos. 
Shimmering Lotion van L'Occitane zorgt ervoor dat je onder een korte broek/rok lekker glanzende benen hebt. Ook de geur van dit product is erg lekker.
Pyralvex is een echte favoriet van mij, dit product is niet een echt verzorgingsproduct. Dit product is tegen blaasjes en blaartjes in je mond, je brengt het 3 tot 4 keer per dag aan, en je merkt het resultaat de volgende dag al.


 Gezichtsproducten:
Dr. Hauschka reinigings-melk om je gezicht te reinigen en een lekker fris gevoel te geven. De melk komt in een flesje met een pompdop die je kan draaien om te zorgen dat hij dicht is of dat er product uit komt. Hij laat geen vettig laagje achter op je huid.
Het Freeman Clay Mask is ook erg lekker, reinigt de poriën en maakt de huid glad en zacht. Het masker is lekker handig want hij komt in een grote tube die je vaak kan gebruiken. Ook de geur van dit product is lekker, moet ook wel als het op je gezicht komt ! 
De neusstrips van de Action zijn geweldig, aanbrengen op je neus andere dingen gaan doen, strip eraf halen en je hebt een 'schone' neus. Handig om mee te nemen op vakantie.
De Dr. Hauschka rozen-crème is een fijne natuurlijke dagcrème die net dat beetje extra voeding aan je huid geeft.


Haarproducten:
Schwarzkopf Gliss Kur Hair Repair is een perfecte uitkomst als je klitten in je haar hebt, je spuit een beetje in je haar en borstelen maar. Het borstelen gaat gelijk een stuk gemakkelijker en als extra gaat je haar ook nog mooi glanzen.
Het John Frieda Frizz-Ease serum is een perfecte uitkomst als je haar door de wind stug geworden is. Een beetje serum in de puntjes van je haar en het ziet er weer mooi uit. Oppassen met teveel serum, daar wordt je haar vet van!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten